© Powered by SiteSpirit

 
logotransparant.gif

Over Ons

Germaine Fabrie

germaine.jpg

Germaine Fabrie studeerde aan de Katholieke Universiteit Brabant, tegenwoordig Universiteit van Tilburg, en studeerde af in Psychologie.

Na haar studie werkte zij in diverse psychologische onderzoek- en begeleidingsfuncties, zowel zelfstandig in haar eigen praktijk, als bij verschillende onderwijsinstellingen en adviesbureaus.
Het laatste jaar doceerde zij aan de Via Vinci University masteropleiding in het vakgebied Sociale Psychologie, en bekleedde zij diverse adviesfuncties in onderwijskundige instellingen, zorginstellingen en bedrijven.

Begin 2008 rees bij haar het besef dat de mens in diverse organisaties als een ondergeschikt, en dus vervangbaar, kapitaalgoed beschouwd wordt.
Met dit inzicht in gedachten startte zij begin 2009 Germaine Fabrie & Partners, waarmee zij als doel heeft het welbevinden en de persoonlijke effectiviteit van individuele werknemers in verschillende (onderwijskundige en commerciele) organisaties te verhogen. 
Inmiddels is Germaine Fabrie & Partners binnen een jaar uitgegroeid tot een bedrijf dat een spoor aan enthousiaste werkgevers en werknemers heeft achtergelaten in het gebied waarin zij opereert.

Dit alles gebeurt altijd met als speerpunt;

"De mens in de organisatie"

Een focus die eigenlijk elke werkgever altijd en overal dient te leggen.Germaine Fabrie op LinkedIn

linkedin-logo1.jpg

DE WAARD 8 | 4906 BC | OOSTERHOUT | M (06) 5024 7577 | INFO@FABRIE-EN-PARTNERS.NL
Privacy verklaring


disclaimer designby